Kursus & workshop

Aktuelle:

(opdateret 20. marts 2024)

(under konstruktion)

Afholdte:

Kursus: Ude-terapi i Praksis

Anbefaling af kursus “ude-terapi i praksis”, afholdt d. 12/9-2020:

Karina formår at sætte evidens bag det indlysende, at det er godt at være udendørs.

Hun viser på en utrolig autentisk måde, hvordan naturen kan anvendes til terapi og kommer med mange bud på hvordan det konkret kan gøres helt ned i detaljen.

På kurset er der også rig plads til de akademiske overvejelser, der handler om at det ikke bare er “one size fits all” eller naturen “det nye sorte”, men hvad vil vi opnå, hvordan og hvorfor gør vi det – det terapeutiske sigte og formål.

På alle måder et højt fagligt niveau, med de etiske overvejelser på plads og meget levende, sjovt og inspirerende.

Deltager (psykolog)

Beskrivelse af kursus “ude-terapi i praksis”

Åben terapirummet op

Kurset om ude-terapi i praksiser for psykologer og forgår udenfor i den friske luft. Fokus på de praktiske rammer for at lave terapi udendørs. Masser af inspiration og øvelser – herunder Walk & Talk. Alle psykologer uanset erfaring, målgrupper eller terapeutiske orienteringer kan deltage.

Laver kun terapi udendørs

Som privatpraktiserende psykolog har jeg siden 2017 arbejdet med at åbne terapirummet op. Jeg afholder alle mine sessioner (50 minutters) samt supervision udendørs.

Siden Covid-19 ramte os alle, har jeg udelukkende lavet terapi udenfor. Mit venteværelse og terapirum oppe på 1. salen er lukket for klienter. Jeg er blevet overrasket over, hvor mange praktiske aspekter der er ved at flytte terapien udenfor.

Derfor har jeg lavet dette kursus, som jeg håber vil komme mange af mine kollegaer tilgode, så også de kan komme godt fra start og åbne terapirummet.

Psykologen på Landet & Covid-19

Som så mange andre har jeg oplevet en periode uden nogen klienter – der var fuldstændig stille. Men på det seneste har jeg oplevet en bølge af nye klienter – har aldrig haft så travlt som nu. Mange af mine klienter vælger mig til netop pga ude-terapien. De følger sig mere trygge og i mindre smitterisiko, når vi befinder og udenfor i den friske luft.

Lær hvordan du kan komme i gang med ude-terapi i praksis

Psykologen på Landet befinder sig mellem Århus og Odder, med gode parkeringsforhold og super forindelse til Letbanen. Forholdsregler vil som altid blive taget, så alle kan deltage og føle sig trygge.

Det er mig en udsøgt fornøjelse, at invitere til kursus lørdag d. 12/9-20 – glæder mig til vi ses.


Se flere indlæg om