ude-og-indeterapi

Terapi & supervision

Jeg tilbyder individuel terapi, gruppebehandling og supervision til andre psykologer og andre faggrupper.

Du har mulighed for at være udenfor eller indenfor. Jeg anvender de samme evidensbaserede metoder uanset om vi er ude- eller indendørs.

Terapi

Jeg er optaget af, at du lærer at hjælpe dig selv videre.

Vigtigt i terapien er, at du indser hvad der ikke fungerer – så du kan stoppe med at anvende disse strategier.

Tænk – om du gav slip på alt det, som alligevel ikke virker – og gjorde mere af det, som betyder noget for dig? At begynde at leve så det tæller! Det gælder jo om at finde din egen vej.

At være tro mod sig selv, dem du holder af og ikke mindst at bruge tiden på bedst mulig vis. Dette kræver foruden indsigt, også bevidst egenstyring og opmærksomhed på dig og dine handlinger fra øjeblik til øjeblik.

Intet hokus pokus – øget indsigt og modet til at træffe de vigtige valg.

Under terapien har jeg fokus på din aktualitet, der hvor du befinder dig i livet – og bruger knap så megen tid på din opvækst og livshistorie. Det er naturligvis væsentligt, at få et baggrundsbillede af dig – men selve den terapeutiske indsats vil tage udgangspunkt i hvor du er nu og hvor du ønsker at bevæge sig hen.

Hænger du fast i ubehagelige tanker? Forsøger at slippe af med angst eller kæmper du for at få kontrollen, men kommer du ikke videre og føler dig fastlåst?

Professionel psykoterapi

Professionel psykologisk behandling går kort sagt ud på, at du skal lære noget nyt.

Vi kan ikke fjerne tanker eller følelser. Vi kan derimod arbejde med at forholde os anderleves til dét, som vil ikke kan kontrollere.

Ved at forholde sig på en ny måde, kan du frigøre dig fra en fastlåst situation og i højere grad gøre det som er vigtigt for dig.

I terapien arbejder vi specifikt med hvordan du kan indøve andre handlemåder og lære strategier, som hjælper dig bedre på lang sigt. Du lærer at håndtere negative tanker og forholde dig anderledes til ubehagelige følelser.

Meningen er, at du kan gå i retningen af det liv, hvor der er sammenhæng mellem dét du ønsker, og det som du gør.

Lær noget af din terapi

Det er meget vigtigt, at du er klar over, hvad du rent faktisk har gjort anderledes – således at du kan fortsætte med at gøre det og eventuelt finde det frem igen, såfremt det skulle blive nødvendigt.

Find vejen tilbage til dig selv, og lær “dit guld” at kende på din udviklingsvej.

Når klienter har deres sidste og afsluttende samtale hos mig, tager vi tit et tilbageblik over forløbet.

Hvordan var det i starten? Hvad var du optaget af? Hvad har vi afprøvet og hvilke erfaringer har du gjort dig? Mange har gavn af at lave WHO’s Trivselsskema en gang til, så besvarelsen kan sammenlignes – og du får en fornemmelse af hvor langt du er kommet.

Det vigtige er, at dine væsentligste erfaringer står lysende klart.

At du ikke er i tvivl om hvad du har lært og får med fra forløbet.

At du ved, hvad der virker for dig – og hvad du gøre mere af fremover.

Supervision

Jeg tilbyder supervision til individer, grupper & teams.

Som supervisor er jeg varm, engageret og tydelig – jeg laver supervision i øjenhøjde.

Jeg er supervisor for andre psykologer – både individuelt og i 40 timers gruppeforløb. Jeg er også supervisor for engagerede teams, der arbejder med udsatte mennesker.

Anbefaling

Jeg har været i et eksternt supervisionsforløb hos Karina, og vil give hende de allerbedste anbefalinger. Karina er varm, rummelig, nærværende, og ekstremt dygtig.

Jeg har udviklet mig rigtig meget, både fagligt og personligt.  Har kun godt at sige om forløbet, stedet og Karina!

Psykolog Eva Storaa

Min egen fantastiske supervisor, Dr. Robyn Walser, er førende indenfor metoden acceptance and commitment therapy, ACT. Hun har ledet forskerafdeling og har skrevet har skrevet mange bøger om ACT.

Dr. Robyn Walser, Ph.D. fra Californien. Robyn er en af verdens absolut bedste. Hun er tilknyttet som professor ved University of California, Berkeley – og er fantastisk person samt eminent klinisk psykolog, supervisor og kvinde.

Jeg føler mig heldig at have hende i mit liv.

Når jeg går ind i et supervisionsforhold, er det vigtigt at vores kemi er god. Er du nysgerrig, så ræk ud for en uforpligtende snak.