Psykologen på Landet Karina Thomsen

Psykolog
Karina Thomsen

Min kerne som psykolog

Om mig

Jeg er født i 1973 og blev psykologkandidat i 2007 fra Århus Universitet.

Jeg blev psykolog, fordi jeg ville være med til at gøre en forskel. På min egen måde bidrage til at gøre verden til et lidt bedre sted at være – det tror, jeg de fleste gerne vil gøre.

Før universitetet har jeg arbejdet forskellige steder, bla. som: kassedame i et supermarked, som børneansvarlig på et krisecenter for voldsramte kvinder, som pædagogmedhjælper på en byggelegeplads for 0-14 årige børn, som plejer for svært udviklingshæmmede og som privat handicaphjælper.

Jeg har derfor en bred erfaring med ufaglært omsorgsarbejde inden jeg startede på psykologstudiet på universitetet.

Min

kerne

som

psykolog

Det er afgørende, at jeg ikke blot “lægger øre til” eller er en at ” læsse af på”. Før jeg oplever at gøre en forskel, skal der foregå væsentlig forandring.

Jeg er hverken spirituel eller religiøs, anvender derimod videnskabelige metoder og er påpasselig med at have empirisk belæg for mit virke som psykolog.

Jeg er passioneret for at dele viden om den menneskelige psyke, træne i at afdække tænke- og handlemønstre samt støtte op om udviklingsprocesser

Jeg er optaget af, at du lærer at hjælpe dig selv videre. Jeg er passioneret for at støtte dig i, hvordan du kan reagere anderledes på ting, så det kommer til at fungerer bedre for dig.

Jeg er kognitiv adfærdsterapeut, videnskabeligt orienteret, og følger de etiske principper som psykolog.

Assedrupvej 43

Min klinik er lokaliseret ved den lille landsby, Assedrup, som ligger i Odder kommune og lige syd for Malling by