Kontakt & priser

Se priser, muligheder for tilskud til psykologbehandlingen og hvordan du finder vej. Du må altid gerne sende mig en mail, ringe eller skrive en sms til mig, hvis jeg ikke kan tage dit opkald eller uden for almindelig åbningstid.

Jeg tager ikke imod en henvisning fra lægen.

Ventetid: Grundet travlhed har jeg begrænset optag af nye klienter – du må gerne kontakte mig, men kan forventet en ventetid på 1-2 uger.

Mit mobilnummer er:

 30 74 49 92

Ellers må du gerne skrive til mig på: kontakt@psykologenpaalandet.dk

Priser & Rabat:

Individuel session (50 minutter), egenbetaling1100 kr/
Individuel session, betalt af forsikring/kommune/forening1200 kr
Individuel supervision (60 minutter)1200 kr

Rabat – spar 10% – 15% – 20% : Køb et klippekort

Når du betaler selv, som egenbetaler – kan du spare op til 20%, når du investerer i et klippekort på henholdsvis 2, 4 eller 6 sessioner.

spis fornuftigt, sundt og regelmæssigt

Klippekort 2 sessioner

Spar 10%

Din pris = 1980 kr

(rabatpris per session 990 kr)

Klippekort 4 sessioner

Spar 15%

Din pris = 3740 kr

(rabatpris per session 935 kr)

Klippekort 6 sessioner

Spar 20%

Din pris = 5280 kr

(rabatpris per session 880 kr)

Når du køber et klippekort, får du en god rabat, fordi du køber flere fremtidige sessioner på en gang. Der er ingen mulighed for at få refunderet pengene, men du må gerne give dit klippekort videre til en anden, hvis du ikke selv får behov for alle gangene. Klippekortet er gyldigt i 2 år, og du bestemmer selv, hvornår du ønsker at anvende det.

En terapeutisk session er på 50 minutter. Nogle har brug for 4 sessioner, mens andre kan have behov for flere. Vi indleder altid med afstemning af forventninger, målsætning og vi skitserer en overordnet plan for forløbet. 

Hør mig ad, hvis du er interesseret i et supervisionsforløb rettet mod autorisation for psykologer, ønsker at bestille et foredrag/kursus eller er interesseret i at høre nærmere om supervision, individuelt/gruppe.

Vilkår – betaling & afbud

Henvisning: Har du fået en henvisning fra din egen læge, kan den desværre ikke bruges hos mig.

Afbud: skal ske senest kl. 16.00 dagen før en aftalt konsultation – gerne via sms. Ved manglende rettidigt afbud betales 800 kr for den aftalte tid.

Betaling: foregår efter hver konsultation. Grupper betales forud. Tager ikke imod dankort. 

  • Bankoverførsel, Nordea: Reg.nr.: 1944 Kontonr.: 3495 958 115
  • MobilePay: 85 437 med dit fulde navn noteret

Vær sød, at skrive dit fulde navn eller anføre dit fakturanummer – så jeg kan se, at du har betalt. 

Onlineterapi – opdateret onsdag d. 18. marts 2020:

Grundet vores situation med Coronavirus-19, er det muligt at få samtaleterapi og supervision online. Du har mulighed for at vælge, om vi skal tale sammen over telefonen eller “ses” via en sikker videoforbindelse.

Ellers foregår al face2face udenfor, da kliniklokalet er lukket grundet Coronakrisen.

Find vej

Adressen: Assedrupvej 43, 8300 Odder

Klinikken befinder sig ude på landet mellem Århus og Odder med gode parkeringsforhold.

Parkeringspladsen finder du oppe for enden af grusvejen, ved toppen af folden.

I denne corona krisetid foregår al terapi med fremmøde udenfor – og venteværelset samt terapilokalet er ikke tilgængeligt. Jeg kommer derfor ud til dig på p-pladsen.

Herfra finder vi sammen ud af om vi skal gå rundt i den nærliggende natur eller finde en hyggelig siddeplads. Ved voldsomt vejr har jeg indrettet et “ude-lokale”, hvor vi kan sidde godt og trygt i læ – mens vi stadig er i den friske luft. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål til hvordan terapien afholdes på en ansvarlig måde.

Sådan finder du vej til nummer 43

Det kan jo godt være lidt anderledes, at finde vej helt her ude på landet 😉 Men det er heldigvis ret enkelt. Dog kan nogle gps’er fejlvise og vil forsøge, at få dig op til vores naboer. Du skal ikke dreje op midt i Assedrup.

Når du kommer fra Århusvej, skal du helt igennem Assedrup. Når du kommer ud på den anden side af byskiltet, dukker nr. 43 frem straks efter. Kommer du over den lille bro, Rævs Å, er du kommet en smule for langt.

Skilt ved vejen Assedrupvej 43

Ønsker du at bruge offentlig transport, er der er et letbanestoppested knap 5 minutters gang herfra. Stationen er nede i landsbyen Assedrup og stoppestedet hedder “Assedrup”. Herfra går du til højre i T-krydset og skiltet med “Psykologen på Landet” vil dukke frem på din venstre hånd lige efter Assedrup slutter.

Få tilskud til psykologbehandling

Sundhedsforsikring: Mange forsikringsselskaber dækker også psykologsamtaler. Undersøg om din egen forsikring eller om forsikringsordning på din arbejdsplads yder tilskud til psykologsamtaler eller kan søge for at hele dit behandlingsforløb bliver betalt.

Kommunal instans: Du kan komme i et terapiforløb hos mig, når du har du fået bevilliget et terapiforløb af en ex kommunal instans. Medbring venligst bevillingsskrivelsen.

Sygesikringen ”danmark”: Er du medlem af “danmark” kan du i visse tilfælde få op til 300,- kr i tilskud til individuelle psykologsamtaler. Jeg indberetter for dig, så beløbet refunderes til dig efterfølgende. Se nærmere på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Henvisning fra din egen læge – tilskud til psykolog med den offentlige sygesikring: Jeg arbejder ikke under sygesikringsordningen, og du kan derfor ikke bruge henvisningen fra lægen hos mig. Har du fået en henvisning til psykolog fra din læge, kan du kontakte psykologer der har en overenskomst med sygesikringen. Find dem her: http://psykologeridanmark.dk når du markerer rubrikken med ”Tilskud ved lægehenvisning”.

Glæder mig til at byde dig velkommen.