Kontakt & priser

Kontakt & priser

Mit mobilnummer er:

 30 74 49 92

Du må altid gerne sende mig en mail, ringe eller skrive en sms til mig, hvis jeg ikke kan tage dit opkald.

Ellers må du gerne skrive til mig på: kontakt@psykologenpaalandet.dk

Skærmblomst fra den gamle have.

Jeg tager ikke imod lægehenvisninger – så du kan ikke bruge en henvisning fra din læge hos mig.

Priser & tilskud:

Individuel session (50 minutter), egenbetaling1100 kr/
Individuel session, betalt af forsikring/kommune/forening1200 kr
Individuel supervision (60 minutter)1200 kr

En terapeutisk session er på 50 minutter. Nogle har brug for 4 sessioner, mens andre kan have behov for flere. Vi indleder altid med afstemning af forventninger, målsætning og vi skitserer en overordnet plan for forløbet. 

Hør mig ad, hvis du er interesseret i et supervisionsforløb rettet mod autorisation for psykologer, ønsker at bestille et foredrag/kursus eller er interesseret i at høre nærmere om supervision, individuelt/gruppe.

Vilkår – betaling & afbud

Henvisning: Har du fået en henvisning fra din egen læge, kan den desværre ikke bruges hos mig.

Afbud: skal ske senest kl. 16.00 dagen før en aftalt konsultation – gerne via sms. Ved manglende rettidigt afbud betales fuld pris for den aftalte tid.

Betaling: foregår efter hver konsultation. Grupper betales forud. Tager ikke imod dankort. 

  • Bankoverførsel, Nordea: Reg.nr.: 1944 Kontonr.: 3495 958 115
  • MobilePay: 85 437 med dit fulde navn noteret

Husk – skriv dit fulde navn eller anføre dit fakturanummer – så jeg kan se, at du har betalt. 

Dug på palmekålsblad.

Online terapi

Det er altid muligt at få samtaleterapi og supervision online. Du har mulighed for at vælge, om vi skal tale sammen over telefonen eller “ses” via en sikker videoforbindelse.

Skulle du blive forhindret i at komme ud til mig, kan du også på selve dagen ændre din aftale til en online session.

Find vej

Foto af parkeringspladsen ved folden og langs hækken hos Psykologen på Landet.
Adressen: Assedrupvej 43, 8300 Odder

Klinikken befinder sig ude på landet mellem Århus og Odder med gode parkeringsforhold.

Parkeringspladsen finder du oppe for enden af grusvejen, ved toppen af folden.

I denne tid foregår al terapi med fremmøde udenfor – og venteværelset samt terapilokalet er ikke tilgængeligt. Jeg kommer derfor ud til dig på p-pladsen.

Herfra finder vi sammen ud af om vi skal gå rundt i den nærliggende natur eller finde en hyggelig siddeplads. Ved voldsomt vejr har jeg indrettet et “ude-lokale”, hvor vi kan sidde godt og trygt i læ – mens vi stadig er i den friske luft. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål til hvordan terapien afholdes på en ansvarlig måde.

Sådan finder du vej til nummer 43

Det kan jo godt være lidt anderledes, at finde vej helt her ude på landet 😉 Men det er heldigvis ret enkelt. Dog kan nogle gps’er fejlvise og vil forsøge, at få dig op til vores naboer. Du skal ikke dreje op midt i Assedrup.

Når du kommer fra Århusvej, skal du helt igennem Assedrup. Når du kommer ud på den anden side af byskiltet, dukker nr. 43 frem straks efter. Kommer du over den lille bro, Rævs Å, er du kommet en smule for langt.

Sådan finder du vej. Skilt ved vejen Assedrupvej 43 hos Psykologen på Landet.

Ønsker du at bruge offentlig transport, er der er et letbanestoppested knap 5 minutters gang herfra. Stationen er nede i landsbyen Assedrup og stoppestedet hedder “Assedrup”. Herfra går du til højre i T-krydset og skiltet med “Psykologen på Landet” vil dukke frem på din venstre hånd lige efter Assedrup slutter.

Få tilskud til psykologbehandling

Sundhedsforsikring: Mange forsikringsselskaber dækker også psykologsamtaler. Undersøg om din egen forsikring eller om forsikringsordning på din arbejdsplads yder tilskud til psykologsamtaler eller kan søge for at hele dit behandlingsforløb bliver betalt.

Kommunal instans: Du kan komme i et terapiforløb hos mig, når du har du fået bevilliget et terapiforløb af en ex kommunal instans. Medbring venligst bevillingsskrivelsen.

Sygesikringen ”danmark”: Er du medlem af “danmark” kan du i visse tilfælde få op til 450,- kr i tilskud til individuelle psykologsamtaler. Jeg indberetter for dig, så beløbet refunderes til dig efterfølgende. Se nærmere på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Henvisning fra din egen læge – tilskud til psykolog med den offentlige sygesikring: Jeg har valgt ikke at arbejde under den offentlige sygesikring – og du kan derfor ikke bruge henvisningen fra lægen hos mig. Har du fået en henvisning til psykolog fra din læge, kan du kontakte psykologer der har en overenskomst med sygesikringen. Find dem her: http://psykologeridanmark.dk når du markerer rubrikken med ”Tilskud ved lægehenvisning”.

Glæder mig til at byde dig velkommen.