Kontakt & priser

Du må altid gerne sende mig en mail, ringe eller skrive en sms til mig, hvis jeg ikke kan tage dit opkald eller uden for almindelig åbningstid.

Jeg tager ikke imod en henvisning fra lægen.

Kort ventetid – du kan forvente at få
tilbudt din første tid indenfor 3 hverdage.

Mit mobilnummer er:

 30 74 49 92

Ellers må du gerne skrive til mig på: kontakt@psykologenpålandet.dk

Priser:

individuel session (50 minutter), egenbetaling1000 kr
individuel session, betalt via forsikring1200 kr
individuel supervision (60 minutter)1100 kr
samtale med flere, ej parterapi1200 kr

En terapeutisk konsultation er på 50 minutter. Nogle har brug for 4 konsultationer, mens andre har behov for mere. Vi indleder altid med afstemning af forventninger, målsætning og vi skitserer en overordnet plan for forløbet. 

Samtale med flere personer kan være en session, hvor der også kan deltage andre. Det kan være en session, hvor det giver mening at der også deltager en af dine pårørende eller forældre – ud over dit individuelle forløb. Bemærk dog venligst, at jeg ikke tilbyder parterapi. 

Hør mig ad, hvis du er interesseret i et supervisionsforløb rettet mod autorisation for psykologer, ønsker at bestille et foredrag eller er interesseret i et kursus.

Vilkår – betaling & afbud

Henvisning: Har du fået en henvisning fra din egen læge, kan den desværre ikke bruges hos mig.

Afbud: skal ske senest kl. 16.00 dagen før en aftalt konsultation – gerne via sms. Ved manglende rettidigt afbud betales 350 kr for den aftalte tid.

Betaling: foregår efter hver konsultation. Grupper betales forud. Tager ikke imod dankort. 

  • Bankoverførsel, Nordea: Reg.nr.: 1944 Kontonr.: 3495 958 115
  • Mobilpay 3074 4992 med dit fulde navn noteret.

Vær sød, at anføre dit fakturanummer – så jeg kan se, at du har betalt. 

Find vej

IMG 0070

Klinikken befinder sig ude på landet mellem Århus og Odder med gode parkeringsforhold.

Parkeringspladsen finder du oppe for enden af grusvejen, ved toppen af folden.

Adressen er: Assedrupvej 43, 8300 Odder

Indgangen til praksis finder du ved at gå ind langs hækken – og helt ind på gårdspladsen. Der er et skilt på døren “Psykolog Karina Thomsen”, og du går bare ind.

Venteværelset er lige inden for, mens mit kontor og terapilokalet er oppe på 1. sal. 

Kørestolsbrugere er meget velkomne, og sessioner kan sagtens holdes udenfor. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål.

Ønsker du at bruge offentlig transport, er der er et letbanestoppested knap 5 minutters gang herfra. Stationen er nede i landsbyen Assedrup og stoppestedet hedder “Assedrup”.

Sådan finder du vej til nummer 43:

Det kan jo godt være lidt anderledes, at finde vej helt her ude på landet 😉 Men det er heldigvis ret enkelt. Dog kan nogle gps’er fejlvise og vil forsøge, at få dig op til vores naboer. Du skal ikke dreje op midt i Assedrup.

Når du kommer fra Århusvej, skal du helt igennem Assedrup. Når du kommer ud på den anden side af byskiltet, dukker nr. 43 frem straks efter. Kommer du over den lille bro, er du kommet en smule for langt.

Glæder mig til at byde dig velkommen.

Få tilskud til psykologbehandling

Sundhedsforsikring: Mange forsikringsselskaber dækker også psykologsamtaler. Undersøg om din egen forsikring eller om forsikringsordning på din arbejdsplads yder tilskud til psykologsamtaler eller kan søge for at hele dit behandlingsforløb bliver betalt.

Kommunal instans: Du kan komme i et terapiforløb hos mig, når du har du fået bevilliget et terapiforløb af en ex kommunal instans. Medbring venligst bevillingsskrivelsen.

Sygesikringen ”danmark”: Er du medlem af “danmark” kan du i visse tilfælde få op til 300,- kr i tilskud til individuelle psykologsamtaler. Jeg indberetter for dig, så beløbet refunderes til dig efterfølgende. Se nærmere på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Henvisning fra din egen læge – tilskud til psykolog med den offentlige sygesikring: Jeg arbejder ikke under sygesikringsordningen, og du kan derfor ikke bruge henvisningen fra lægen hos mig. Har du fået en henvisning til psykolog fra din læge, kan du kontakte psykologer der har en overenskomst med sygesikringen. Find dem her: http://psykologeridanmark.dk når du markerer rubrikken med ”Tilskud ved lægehenvisning”.