Åben stald – mød et æsel

“Kom og mød dine to ynglingsæsler” stod der på Facebook, da vi inviterede til en offentlig begivenhed for alle der kunne have lyst til at besøge æslerne Nimbus og Kalle.

Mange er fascinerede af disse charmerende væsener, men det kan være svært at finde nogle æsler at besøge her i Danmark.

Mød et æsel

Vi har længe haft lyst til at invitere til et åbent stald arrangement, for at give andre mulighed for at få lidt tid sammen med de to skønne æsler.

Det hvide æsel hedder Kalle (Karl Oskar den 2.), er født i 1995. Kalle kom til os, da han skulle på pension. Kalle har været maskot og “pædagog” på Byggelegepladsen Skrænten, Århus – hvor han var i 19 år. Der er næsten ikke det, som Kalle ikke allerede har prøvet – han kan en masse og er bestemt ikke en der holder sig tilbage, hvis det kunne være mad i sigte.

Nimbus er det lidt mindre æsel med den smukke grå pels. Han er født 2006, har været hos os siden 2013 og er det blideste æsel – han kan være lidt forsigtig.

På æsel-dagen kunne alle komme og hilse på, strigle og nusse med dem. Vi kom også ud på en fælles gåtur med de to æsler.

Nimbus kan godt lige at få nusset sine store æselører, men ikke hvis de er våde.
Æsler bryder sig ikke lide regn, da vandet nemt trænger ind i deres pels, så de bliver våde på huden.
Derfor vil æsler nødigt ud, når det er regnvejr.

På tur med et æsel

Kvinde går tur med æslet Nimbus ud af porten hos psykologen på landet.

I det smukkeste efterårsvejr med solskin og højt til himmelen, gik vi en lille tur. Æslerne var blevet striglet, og nusset lidt ekstra, inden vi bevægede os ud på en lille trækketur.

Vi rider ikke på æslerne. Æslerne nyder dog meget at komme ud – og er meget charmerende at have med på ude på en lille gåtur.

Hvordan kan jeg komme med næste gang?

Der er mange som gerne vil møde et æsel; hygge sammen med, strigle dem eller måske gå med ud på en lille hyggelig tur sammen med de to æsler.

Følg med på min side på Facebook https://www.facebook.com/psykologenpaalandet

Her kan du følge med og se vores næste arrangement med æslerne bliver. Vi poster de kommende arrangementer løbende inde på Facebook. Husk tilmelding er nødvendig, da vi ikke har mange pladser.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.