Åbent: Kom igang med dit 40 timers supervisionsforløb

Kom med og deltag på det næste supervisionshold rettet mod autorisationen. Der er to pladser, som fordeles efter en indledende samtale. Fokus på 3. generationsmetoder og terapi i naturen.

Du får:

 • 40 timers gruppesupervision rettet mod din autorisation
 • medlem af privat facebookgruppe med supervisionsfællesskab
 • får de anvendte materialer (papir og elektronisk)
 • Ekstra: 5 x 30 minutters individuel supervision (videosamtale)
 • Efter dine ønsker: din supervision planlægges i fællesskab, så du får stor indflydelse på hvornår den skal forgå.

Hvornår er det?

Vi starter op, når der er to tilmeldte. Jeg indkalder til vores første supervisionsmøde. Den første gang vi mødes, udarbejder vi i fællesskab selve planen for forløbet. Du får således stor indflydelse på hvornår de enkelte supervisionsgange skal foregå og over hvilken periode.

Supervisionen vil foregå både på hverdage (gerne efter arbejdstid) og i weekender. Der vil være behov for at mødes ca 4-5 gange i weekender, hvilket vi sammen planlægger konkret.

Supervisionen kommer som udgangspunkt til at foregå udendørs i den friske luft – alternativt inde i laden med gode siddepladser. Herudover kommer en del af supervisionen desuden til at foregå i skoven og på stranden.

Forventninger til dig

Kan du sige Ja til:

 • er færdig som kandidat og arbejder som psykolog.
 • ønsker at blive autoriseret som psykolog.
 • bidrage med cases til casesupervision.
 • har lyst til at fordybe dig i 3.generations metoder, og du behøver ikke kende meget til Acceptance and Commitment Therapy (ACT), mindfulness eller Compassion Fokuseret terapi på forhånd.
 • er nysgerrig på dine egne processer og reflektioner.
 • er glad for dyr – da terapihunden Milton vil deltage undervejs.

Det økonomiske

Nogle supervisander fik arbejdsgiver til at betale helt eller delvist, mens de fleste valgte selv at betale.

Foruden at der indbetales depositum på 5000 kr, er det efterfølgende muligt at afdrage over fire rater. Hver af de fire rate bliver på 3998,75 kr – hvilket vil sige, at du sammenlagt betaler 20.995 kr for hele dit supervisionsforløb. Du får således et forløb på 40 timers gruppesupervision, der tæller som 40 timer i dit regnskab for autorisationen – samt ekstra 2,5 timers individuel supervision, hvilket indgår i den samlede pris.

side 1 opslag om åben for nye tilmeldinger
Supervisionsforløb for psykologer på vej til autorisation, side 1
Opslag side 2 om åbent for tilmelding.
Supervisionsforløb for psykologer på vej til autorisation, side 2.

Hvem deltager?

De tidligere hold har bestået af psykologer, der kom fra forskellige steder rundt om i nord- og midtjylland.

De har alle være interesseret i ACT og naturbaseret terapi. De har været ansatte som psykologer og arbejdet henholdsvis indenfor den arbejdsmarkedsrelateret indsats samt i psykiatrien.

Kontakt mig, hvis det kunne have din interesse at høre mere om supervisionsforløbet – herunder at blive klogere på ACT, hvordan terapi kan tages med udenfor i naturen og på hvilken måde forløbet kan have relevans for din daglige praksis.

Hvor?

Det meste af tiden vil vi være i psykologpraksis “Psykologen på Landet”, der befinder sig på Assedrupvej 43, 8300 Odder.

Der er nemme parkeringsforhold samt gode muligheder for at benytte den offentlige transport. Letbanen har stoppested kun 4 minutters gang fra praksis på Assedrup Station.

Supervisionsforløbet tages også udenfor – hvor vi er ude i den omkringliggende natur. Hertil kommer planlagte ture i skov samt på strand, hvor alle kan være med.

Supervisionsforløbet starter op, når der er to tilmeldte.

Glæder mig meget til at høre fra dig – kontakt@psykologenpaalandet.dk

De bedste hilsner fra

Karina Thomsen “Psykologen på Landet”