Åbent: Tilmeld dig det næste 40 timers supervisionsforløb

Kom med og deltag på det næste supervisionshold rettet mod autorisationen. Der er to pladser, som fordeles efter en indledende samtale. Fokus på 3. generationsmetoder og terapi i naturen.

Hvornår er det?

Vi starter op, så snart der er to tilmeldte supervisander. Jeg indkalder til vores første supervisionsmøde. Den første gang vi mødes, udarbejder vi i fællesskab selve planen for forløbet. Du kan således få indflydelse på hvornår de enkelte supervisionsgange skal foregå og over hvilken periode.

Du skal være indstillet på at det meste af supervisionen vil ske i hverdage (gerne efter arbejdstid). Herudover vil der være behov for nogle enkelte gange, der enten være i weekender eller på formiddage, da noget af supervisionen kommer til at foregå i skoven og på stranden.

Forventninger til dig

Kan du sige Ja til:

  • er færdig som kandidat og arbejder som psykolog.
  • ønsker at blive autoriseret som psykolog.
  • bidrage med cases til casesupervision.
  • har lyst til at fordybe dig i 3.generations metoder, og du behøver ikke kende meget til Acceptance and Commitment Therapy (ACT), mindfulness eller Compassion Fokuseret terapi på forhånd.
  • er nysgerrig på dine egne processer og reflektioner.
  • er glad for dyr – da terapihunden Milton vil deltage undervejs.

Det økonomiske

Nogle supervisander fik arbejdsgiver til at betale helt eller delvist, mens de fleste valgte selv at betale.

Foruden at der indbetales depositum på 5000 kr, er det efterfølgende muligt at afdrage over fire rater.

Hver af de fire rate bliver på 3998,75 kr – hvilket vil sige, at du sammenlagt betaler 20.995 kr for dit supervisionsforløb rettet mod autorisationen.

side 1 opslag om åben for nye tilmeldinger
Supervisionsforløb for psykologer på vej til autorisation, side 1
Opslag side 2 om åbent for tilmelding.
Supervisionsforløb for psykologer på vej til autorisation, side 2.

Hvem deltager?

De tidligere hold har bestået af psykologer, der kom fra forskellige steder rundt om i nord- og midtjylland.

De har alle være interesseret i ACT og naturbaseret terapi – uden dog nødvendigvis at have megen erfaring hermed. De har været ansatte som psykologer og arbejdet henholdsvis indenfor den arbejdsmarkedsrelateret indsats samt i psykiatrien.

Kontakt mig, hvis det kunne have din interesse at høre mere om supervisionsforløbet – herunder at blive klogere på ACT, hvordan terapi kan tages med udenfor i naturen og på hvilken måde forløbet kan have relevans for din daglige praksis.

Hvor?

Det meste af tiden vil vi være i psykologpraksis “Psykologen på Landet”, der befinder sig på Assedrupvej 43, 8300 Odder.

Der er nemme parkeringsforhold samt gode muligheder for at benytte den offentlige transport. Letbanen har stoppested kun 4 minutters gang fra praksis på Assedrup Station.

Supervisionsforløbet tages også udenfor – hvor vi er ude i den omkringliggende natur. Hertil kommer planlagte ture i skov samt på strand, hvor alle kan være med.

Supervisionsforløbet starter op tidligst til marts 2020.

Glæder mig meget til at høre fra dig – kontakt@psykologenpaalandet.dk

De bedste hilsner fra

Karina Thomsen “Psykologen på Landet”