Pakke følelserne væk…

Lær at mærke efter og hvordan du kan være med dine følelser.

Følelser er vigtige og naturlige. Følelser hjælper os til at forstå og reagere på vores verden og guide os i vores livs beslutninger. 

Følelser er vigtige og naturlige. Følelser hjælper os til at forstå og reagere på vores verden og guide os i vores livs beslutninger. Foto af rose i koldt vejr.

At være der for andre og tabe sig selv

Nogle opdager, at de længe har forsøgt at være der for alle andre.

Måske har fået for vane, at underkende egne behov og fået viklet sig ind i en tendens til ikke at mærke efter – forsøge at pakke følelserne væk. 

Når du opdager, at dette mønster ikke fungerer ret godt for dig, så kan du gå ind i en proces og ændre på det. 

Nyt igen at mærke følelser

Jeg vil være ærlig overfor dig, og ikke lade som om dette arbejde er nemt – for det er det bestemt ikke. Når du starter på igen at mærke dine følelser og forholde dig til dem, kan det opleves en smule overvældende. Nogle kan pludseligt mærke rigtig mange følelser, og kan oplever sig selv som sensitiv.

Dette er meget forståeligt og helt normalt – og med øvelse bliver det jo igen mere almindelig for dig. 

Følelser kan accepteres – uden at de tager magten

I terapien har vi fokus på, hvordan disse følelser kan accepteres.

Vi laver øvelser til bedre at kunne rumme og tillade følelser – uden at disse nødvendigvis tolkes som kropslige advarselssignaler. 

Jeg er her på workshop hos et af de mennesker, som jeg nærer den allerstørste respekt for – Robyn Walser, PhD og psykolog, USA

Når du gennemgår en solid udvikling, bliver bedre til at mærker efter og mere bevidst i nuet, så bliver det nemmere at vælge i retningen af det liv, som du ønsker og gøre som den person, du stræber efter at være. 

Lev så du kan mærke det!